Categorieën

  • Boxsprings
  • XL boxsprings
  • Matrassen
  • Topdek matrassen

Topdek matrassen / Split topper traagschuim

Split topper traagschuim
Split topper traagschuim
0 Reviews | Review toevoegen

Geschikt voor elektrische bed bodem

Standaard levertijd

1-5 werkdagen

€ 129,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Het Nasa traagschuim heeft als bijzondere eigenschap dat het zich door uw lichaamswarmte aanpast aan uw lichaamsvorm. Hierdoor wordt het lichaam overal goed ondersteunt en kan de ideale slaaphouding worden aangenomen. Hierdoor is dit type Top-dek matras een forse vooruitgang voor mensen die last hebben van rug- of spierklachten. Het matras is daarom ook bijzonder geschikt voor mensen met stijfheid of slapeloosheid, maar bovenal voor mensen die van lekker slapen houden. Bovendien is het ideaal om de hinderlijk naad tussen twee matrassen weg te werken en om te gebruiken in de caravan, camper of boot. Dit is de oplossing om tijdens uw vakantie lekker te slapen. Naast dat u nooit meer last heeft van de voelbare naad tussen de 2 afzonderlijke matrassen is de topper dankzij zijn lichte gewicht makkelijk te keren, te luchten en op te maken.

Het topper nasa matras heeft een antiallergischeluxe dubbeldoek tijk, die afritsbaar is en daardoor gemakkelijk wasbaar. Dit matras is zeer goed geschikt als extra comfort voor uw huidige matras en het vergroot bovendien de levensduur ervan.

Split topper Traagschuim Nasa 6 cm:
Kern: 4 cm Traagschuim NASA
Bekleding: Luxe 3 zijdige afritsbare en wasbare dubbeldoeks Cooltouch
Vulling: 150 grams dacron
Extra: Anti allergisch en anti huisstofmijt
Geschikt voor: elektrische boxsprings

Deze product kunt je alleen via IDEAL betalen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten